POGOSTA VPRAŠANJA

Prijava na kraju samem ni mogoča. Za udeležbo na delavnici je obvezna predhodna prijava. Prijavite se lahko preko ONLINE spletnega obrazca, preko navadne kontaktne forme ali nas pokličete na telefon 041-472-514.

Celotno vrednost delavnice (celotna vrednost posamezne delavnice zmanjšano za vrednost prijavnine – 20€ ) 1 dan pred začetkom delavnice.

Vodijo jih strokovno usposobljeni coachi in procesni konzultanti.

Delavnice pričnemo s kratko dobrodošlico. Zagotovimo vam vso programsko in strojno opremo. S seboj ne potrebujete ničesar. Skozi poslane primere ( v kolikor ste jih poslali) se lotimo praktičnega dela.  Cilj posamezne delavnice je različen, glede na to, na katero delavnico ste se vpisali.

Datume razpisanih delavnic najdete samo na naši spletni strani https://delavnice.silipasta.com/. Za vsako posamezno razpisano delavnico je razpisan svoj termin.

Vse naše delavnice so razpisane na spletni strani pod posamezno online rezervacijo in trajajo od 9.00h do 17.00h. Delavnice trajajo 8ur.

Pridružujemo si pravico, da zaradi višje sile (bolezni strokovnega osebja, ki vodi delavnico) datum in uro delavnice prestavimo na drug termin in uro pričetka.